Balettikoulun toiminta jatkuu toistaiseksi normaalisti. Seuraamme tilannetta ja jos koulut ja päiväkodit suljetaan, niin tiedotamme kotisivuilla asiasta uudelleen. Jos oppilaalla ilmenee flunssan tai hengitystieinfektion oireita (mm. yskä, kuume, lihassärky), niin siinä tapauksessa hän ei voi osallistua balettitunneille. Jos oppilaan perheessä, lähipiirissä tai koulussa ilmenee koronavirustartunta, niin siinäkään tapauksessa oppilas ei voi osallistua balettitunneille. Ulkomaanmatkoilta palaavien oppilaiden pitää olla kaksi viikkoa karanteenissa ennen kuin he voivat osallistua balettitunneille.

Otamme tilanteen huomioon opetuksessa välttämällä lähikontakteja, pesemällä kädet ennen tuntia ja desinfioimalla tankoja.

HUOM! Jokainen perhe päättää itse terveen lapsensa osallistumisesta balettitunneille huomioiden kuitenkin perheen/lähipiirin riskiryhmään kuuluvat.