Yleistä

Yleisiä asioita kaikille ryhmille.

Syyskausi alkaa 17.8.2020.

Koronavirusepidemian vuoksi kevätesityksemme “Lumikki ja seitsemän kääpiötä” on siirretty pidettäväksi alustavasti 11.-14.12.2020 Uudessa Paviljongissa.

————————————————————————————————————-

Tapahtumia kaudella 2019-2020:

14.12. esiinnyimme Karatalolla viidessä Tanssisikermässä. Tapasimme rennossa ja vapaamuotoisessa tilaisuudessa Lumihiutaleita, Kiinalaisnukkeja, Talvipäivän aamun, Tähtisadetta ja 6 kappaletta Liisoja.  Isommat tytöt esittivät Glazunovin valssin, nopeatempoisen Couranten, pidemmän kohtauksen Lumikuningattaresta, Virve Olssonin tekemän ihastuttavan Rendez-vousin, hehkeän Itämaisen tanssin sekä sokerina pohjalla Oonan esittämän Chopinin valssin baletista Sylfidit ja Kevätkärpänenkin seikkaili lavalla. Sinna ja Anna päätyivät esittämään innosta puhkuen yllätysnumeronsa; Tytön variaation baletista Giselle! Monet koreografioista olivat Aita Vuolannon käsialaa. Uskomatonta, mutta selvittiin viidestä esityksestä! Koulu jakoi 22 stipendiä. Päästipendi meni Elsalle.

8.11. esiinnyimme Kaunialan sairaalassa 10 tytön voimin: Morsiusvalssi, Rendez-vous, Chopin-valssi ja Itämainen tanssi saivat lämpimän vastaanoton. Kaunialan sairaalassa meillä taitaa olla kaikkein kiitollisin yleisö! Kiitos, tytöt! 

3.11. vierailimme Piikkiössä Dancestation 2019 -tapahtumassa. Tytöt (Aada, Anna, Blanka, Eeva, Elsa, Saga, Sinna ja Oona) esittivät kolme numeroa: Rendez-vous ja Itämainen sekä Oona tanssi Valssin baletista Sylfidit. Valssi sai ykköspalkinnon baletti- ja karakterisarjassa, jossa oli 22 tanssinumeroa. Onnea taitavalle Oonalle! Meidän tytöt esiintyivät kaikissa numeroissa taidolla ja tunteella. Opettajalla oli kyllä aihetta olla todella tyytyväisellä mielellä!

Syksy 2019 toi tullessaan iloisen uutisen: saatiin monen vuoden etsinnän jälkeen vihdoin ja viimein “oma” tanssisali Musiikki- ja Tanssikoulu Estradan kanssa Läkkitorilta.

3.8. Amanda ja Sinna esittivät lumoavasti Morsiusvalssin Seba-poikani ja Katan häissä Hotelli Rantapuistossa. Lämmin kiitos tytöille, kun tulitte esiintymään loma-aikana ja olitte valmistautuneet etukäteen kaikin puolin mallikkaasti!

Kevään BalettiPaletti ja Ruma ankanpoikanen innostivat meitä päivittämään vanhan Instagram-tilimme: balettikouluha, käyhän kurkkaamassa, mitä kaikkea koulussamme tapahtuu!

3.-7.6. pidettiin kesäkurssi Ba3-4 ja Ba5-6 ryhmille. Innokkaita osanottajia riitti! Aita veti nuorempien kurssin ja teki kolme tanssia heille. Aina niin iloinen Virve piti isompien tyttöjen kurssin ja teki yhden pidemmän koreografian. Perästä kuuluu.

 

Tapahtumia kaudella 2018-2019:

18.-20.5. Ruma ankanpoikanen seikkaili Kannusalissa kuudessa esityksessä. Blanka, Elsa ja Venla tulkitsivat hellyttävän  Ankanpojan roolin koskettavasti ja tunteella! Esityksessä oli monenmoisia roolihahmoja, kuten Haikara, Ankkaäiti, Vanha Ankka, Ankanpojan sisarukset, Kissa, Kanat, Kukko, pikkuiset Tiput, Palvelustyttö, Hienostohanhet, Muurahaiset Kuningattarineen, Syksynlehdet, Kukat, Perhoset, Kaislikko ja Pakkasneidot. Huumoripläjäyksestä vastasivat Koira, Iso Kana ja Kisuliini. Joutsenten ilmestyminen oli yksi teoksen vaikuttavimmista tansseista – jo musiikki sai aikaan kylmät väreet! Kyllä tytöillä oli varpaat kovalla koetuksella, kun piti jaksaa tikittää kärjillä niiiin pitkään ja niin monissa tansseissa 🙂 Mutta te jaksoitte!! Päiväkotinäytös ma-aamuna oli aivan pullollaan nuorta yleisöä! “Ei haittaa, vaikka syntyykin ankkatarhassa, jos vain on kehittynyt joutsenen munassa!” H.C.Andersen

4.5. esitimme makupaloja kevään Ruma ankanpoikanen -näytöksestä Kaunialan sairaalassa; Ankanpoikasen kuoriutuminen, Hienostohanhet, Iso Kana & Kisuliini, Joutsenet ja bonuksena vauhdikas Espanjalainen tanssi. Yleisö otti esitykset vastaan lämpimin aplodein. Kahvit, croissantit ja korvapuustit maistuivat 13 esiintyjätytölle.

28.4. esiinnyimme Suomen Kansallisoopperan päänäyttämöllä Tanssioppilaitosten BalettiPaletissa. Oona esitti Chopinin Valssin (Aita Vuolannon muokkaama perinteinen koreografia) herkästi tulkiten. Hypyt lensivät korkealle ja numero nousikin monien suosikiksi! Sinna ja Anna esittivät Aitan tekemän vauhdikkaan Espanjalaisen tanssin ilolla ja sopivalla uholla höystäen. Saimme olla tyytyväisiä ja onnellisia koulumme taitavien tanssijoiden ansiosta. Jaksoitte harjoitella ahkerasti ja se palkitaan aina!

 3.2. kauden esiintymistoiminta pyörähti käyntiin Baletin nuorta energiaa 2019 -näytöksellä. Amanda, Anna, Blanka, Eeva, Oona ja Sinna esittivät tunnelmalisessa Aleksanterin teatterissa Morsiusvalssin, johon upean koreografian oli laatinut Aita Vuolanto. Uskokaa tai älkää, mutta se oli yksi illan helmistä, joten kaunis kiitos Aitalle ja tytöille! Saimme Aitan kanssa olla todella tyytyväisiä tyttöjen esiintymiseen.

9.12. kausi huipentui tuttuun tapaan Tanssisikermään. Koulumme oppilaat esiintyivät Kannusalissa tuona päivänä neljässä näytöksessä, mikä oli aikamoinen rutistus ylempien luokkien tytöiltä! Näytimme aluksi yleisölle kärkitossuharjoittelua aivan alkeisryhmistä edistyneisiin. Tansseja oli mm. Pikku Pöllöt, Taikasauvakeijut, Lilat Keijut, Talvipäivän polkka, Peilinsirpaleet, Porot, Hovitanssi, Espanjalainen tanssi ja upea Kitrin variaatio sekä Faust-oopperan tanssikohtauksesta neljä tanssia. Monien suosikkinumeroksi nousi Christinan, Eerikan, Maijan ja Sainin luoma koreografia Elementit. Stipendit kohdistettiin tänä vuonna etupäässä nuoremmille tanssinopiskelijoille ja niillä haluttiin kannustaa erityisesti ahkeraan kärkitossuharjoitteluun. Koulun päästipendin sai iloinen Blanka, joka esitti vahvalla tulkinnallaan useamman soolonumeron.

4.-8.6. pidettiin kesäkurssi Ba3-6 ryhmille. Opettajana toimi tällä kertaa tarkka Anne-Marie ja repertuaarista vastasi Aita. Yleisö saa sitten nauttia kurssin tuloksista joulukuun Tanssisikermässä!

 

Tapahtumia kaudella 2017-2018:

26.5. viisi iloista tyttöä esitti helteisenä lauantaipäivänä “Kevät” tanssin Nuori Espoo -tapahtuman yhteydessä Leppävaaran urheilupuistossa. Tunnelma oli leppoisa!

21.5. esitimme aamulla koko Tuhkimo-tanssisadun espoolaisille ruotsinkielisille päiväkotilapsille. Kannusali täyttyi iloisesta puheensorinasta ennen esitystä. Meidän Ronja-äitipuoli esitteli tanssisadun pienille ja he jaksoivatkin katsoa esityksen keskittyneesti.

19.-20.5. esitimme Kannusalissa iki-ihanan Tuhkimo-tanssisadun neljä kertaa. Kaikki ryhmät harjoittelivat kevään aikana suunnattoman ahkerasti omia tanssejaan ja kyllä se näkyi lopputuloksessa! Voin olla todella tyytyväinen oppilaisiimme. Kiitos kaikille! Saimme nauraa kippurassa Sisarpuolten ja Äitipuolen touhuille, herkistyä Tuhkimon tansseista ja Haltijan kauneudesta, ihastella pienten Hiirien, Sudenkorentojen, Hoviväen ja Suutarien tansseja. Vuodenajat ja Aita Vuolannon tekemä haastava Masurkka tanssittiin taidolla ja varmuudella. Saimme kaikki nauttia Marcus-prinssin upeista hypyistä ja pas de deuxin huikeista nostoista. Kellokohtaus sai monilla kylmät väreet kulkemaan selkäpiitä pitkin. Itämainen tanssi Sulttaaneineen antoi hauskalla tavalla silmänruokaa yleisölle.

18.5. viisi tyttöä esiintyi Kannusalissa Estradan tanssijuhlassa. He esittivät raikkaan ja ajankohtaisen “Kevät” nimisen tanssin Tuhkimosta.

17.5. Oona ja Marcus tanssivat pas de deuxin Tuhkimo-baletista Estradan tanssijuhlassa. Oona aiheutti meille katsojille vähän ylimääräistä sydämen tykytystä :))

28.1. heti kauden kärkeen koulumme 8 tyttöä pääsi taas Aleksanterin teatteriin esittämään Serenadea, joka valittiin Balettipedagogien järjestämään Valtakunnalliseen Balettikilpailuun. Olimme todella iloisia valinnasta ja tytöt esiintyivät tyylikkäästi ja tunteella! Voimme kaikki olla ylpeitä heidän osaamisestaan!

3.12. esitimme Kannusalissa neljä Tanssisikermää Valssi-teeman merkeissä. Mukana oli myös pieni luokkaosuus La Classe. Kaikki tasoryhmät pääsivät lavalle esittämään taitojaan. Mukana oli 11 tanssinumeroa: Lumen leikkiä, Puput & Oravat, Jääkukat, Neitojen valssi, Kiinalaistanssi, Tanssiinkutsu, Bolero, Morsiusvalssi, Tunteet (Sagan, Oonan ja Vilman oma koreografia) ja ihana variaatio Sylfideistä. Sen tanssivat taidokkaasti Ida ja Oona. Kaikki Ba5 & 6 ryhmän tanssit olivat Aita Vuolannon käsialaa. Stipendejä jaettiin 23 kpl ja koulun erikoisstipendi myönnettiin Oonalle. Oli huikea päivä ja esiintyjät olivat varmaan väsyneitä mutta onnellisia!

5.11. osallistuimme Piikkiössä pidettävään Dancestation-tapahtumaan. Tansseja tapahtumassa oli 57, joista balettisarjassa peräti 18 numeroa! Meidän numeroista palkittiin kunniakirjalla Bolero. Anna, Blanka, Oona, Saga ja Sinna tanssivat sen upeasti ja niin huikeasti tulkiten, että iho nousi kananlihalle, joten palkinto meni totisesti oikeaan osoitteeseen! Meidän koulu jakoi stipendin 12-vuotiaalle Kajsalle, joka tanssi kauniisti eläytyen variaation baletista Raymonda.

23.10. Netta V. työskenteli opetustunneilla Taksvärkki-päivän merkeissä.

Tapahtumia kaudella 2016-2017:

14.8. aloitti koulumme oppilas Inka S. opintonsa Oopperan Balettioppilaitoksessa. Ihana, että Inka piti meidätkin mukana tässä prosessissa. Meillä kaikilla on vähän haikeat tunnelmat, mutta siitä huolimatta toivotamme Inkalle rutkasti onnea matkaan!

15.6., selvisi että koulumme oppilas Oona M. pääsi Sibelius-lukion tanssilinjalle. Hurrrjat onnittelut ahkeralle ja päättäväiselle tanssitytölle! Kyllä minä jännitin ihan hirveästi Oonan puolesta…

5.-9.6. aurinkoinen Virve piti kesäkurssin Ba3-4 ja Ba5-6 ryhmille. Tytöille riitti monenlaisia haasteita, mm. “Jalokivet” Prinsessa Ruususesta.

20.-22.5. esitimme Coppélia-baletin Kannusalissa viisi kertaa. Suuri urakka saatiin vietyä läpi erityisesti Baletti 5 & 6 esiintyjien uskomattoman kestävyyden ansiosta. Kiireisestä aikataulusta huolimatta itse esitykset menivät onneksi upeasti! KIITOS kaikille! Solistien työskentely ja esiintyminen oli ammattimaista ja rooleissa eläytyminen koskettavaa! Jopa isätkin jaksoivat pysyä hereillä :))

7.5. esiinnyimme Coppélia-baletilla Paraisilla 50 oppilaan voimin. Kevätretki onnistui mainiosti ja pienimmätkin jaksoivat hienosti 12 tunnin reissun! Aikataulu oli tiukka, mutta kaikesta selvittiin.

23.4. pääsivät työt esiintymään Kansallisoopperan suurella näyttämöllä Tanssioppilaitosten BalettiPaletissa! Lähinnä Ba5 ryhmä esitti kolme numeroa: Serenaden, Kitrin variaation ja Boleron. Kaikki tanssit olivat nappisuorituksia ja koko porukalla oli ihana ja varmasti ikimuistoinen päivä Oopperalla! Puhumattakaan meidän koulun kannustusjoukoista (etunenässä Kirsikka, Emma ja Greta), joiden mahtavat aplodit kantautuivat korviimme ja sydämiimme. Lämmin kiitos myös heille!

25.3. tanssittiin Sandelssissa Loistefestareilla. Tytöt esittivät Virve Olssonin tekemän Serenaden, Aita Vuolannon Boleron kuuden tanssijan voimin ja Oona esitti Kitrin variaation baletista Don Quijote. Raati valitsi Loistefestareiden 29.3. pidettävään gaalaan minkäs muun kuin Serenaden! Tytöt pääsivät taas tanssimaan Aleksanterin teatteriin. Loistefestareilla oli 88 tanssinumeroa, joista 15 pääsi gaalaan.

29.1. Aleksanterin teatterissa tanssittiin 9 RK-ryhmäläisen (+ Minttu) voimin Serenadea kärjillä Baletin nuorta energiaa 2017 -näytöksessä. Lopputulos oli huikean kaunis ja yhtenäinen. Lämpimät onnittelut, tytöt!

10.12. Kannusalissa esitettiin neljä Tanssisikermää. Meillä oli mm. harmonikkataiteilija Seija Vesterinen vauhdittamassa Ba3-4 ryhmän polkkaa. Niin pienet kuin suuretkin ballerinat esiintyivät hienosti ja saivat kokea onnistumisen iloa! Yleisön suosikiksi nousi Myrskyluodon Maija!

9.12. esitettiin Estradan tanssijuhlassa Serenade ja Oona tanssi variaation baletista Don Quijote.

5.12. esiinnyimme Tapiolan kulttuurikeskuksen Louhisalissa Espoon Seudun Kulttuurisäätiön juhlassa. Annika, Emma, Oona ja Sinna esittivät aina niin ihanan Pienten Joutsenten tanssin.

12.11. vierailimme Iittalan tanssitapahtumassa kahdella numerolla. Ba6 ryhmästä viisi tyttöä esitti Ida Salosen koreografian “Aika” ja Ba5 ryhmästä 11 tyttöä esitti Virve Olssonin koreografian “Serenade”. Tytöt esiintyivät tyylikkäästi, kauniisti ja varmalla otteella! Tilaisuuden tunnelma oli lämmin, joskin yli 700 tanssijaa ja 63 numeroa sai aikaan pientä kaaosta. Esiintyjille lahjoitettiin muistoksi Iittalan uusin Muumi-muki.

6.-10.6. pidettiin kesäkurssi Footlightin tiloissa. Aurinkoinen Virve Olsson ohjasi balettia Ba3-6 ryhmän tytöille ja harjoitti Serenade-tanssin joulukuun Tanssisikermään. Satu Jokinen ohjasi innostuneesti nykytanssia Ba5-6 ryhmälle ja harjoitti nykytanssiosuuden Myrskyluodon Maija -balettiin.

Länsiväylässä 13.5. oli juttu meidän Peukalo-Liisasta.

Yle Uutiset Uusimaa teki 1.3. (klo 19.00 uutiset) pienen jutun Lumikki-projektistamme. Näkyy Yle Areenassa. Haastattelut: Timo Alakotila, Maria Kalaniemi sekä oppilaamme Kirsikka Kirjavainen ja Oona-Roosa Lumme.

Hufvudstadsbladet pe 1.3./Fem frågor -palstalla on Jenny Jägerhornin haastattelu Timo Alakotilasta Lumikin musiikin tiimoilta.

HUOM! Lukekaa Länsiväylästä 9.-10.2. pitkä juttu meidän Lumikista! Myös netissä.

Tapahtumia kaudella 2015-2016:

20.-22.5. Esitimme Kannusalissa Lumikuningatar-baletin viisi kertaa. Kyllä oli upeat esitykset!

3.5. Minttu K. teki taksvärkkipäivän koulumme opetustunneilla.

Kevätkaudella perustettiin uusi RK-ryhmä, joka harjoittelee lähinnä variaatioita Aita Vuolannon johdolla.

13.12. tytöt esittivät kolme numeroa Estradan tanssijuhlassa Kannusalissa: Giselle-baletista Valssi ja Galoppi sekä variaatio baletista Coppélia.

6.12. esitimme Tanssisikermän Kannusalissa neljä kertaa. Aita oli valmistanut kolme tanssia Giselle-baletista: I näytöksestä Valssi, Galoppi ja II näytöksestä Wili-kohtaus. Ba5 & Ba6 ryhmien tytöt olivat tehneet omat koreografiat: Talvi ja Aika. Oona esitti taidokkaasti variaation baletista Coppélia. Koko päivä oli yhtä tanssin juhlaa!

19.11. Leppäkertut Oona ja Saga esiintyivät Espoonseudun Kulttuurisäätiön juhlassa Kirkkonummella.

1.11. matkustimme kahdeksan tytön kanssa Paraisille Dancestation-tapahtumaan, jossa oli tänä vuonna huikeat 400 tanssijaa esittämässä taitojaan. Tytöt esittivät kome numeroa: Perhonen ja Sudenkorento, Galoppi ja Leppäkerttujen tanssi, joka sai kilpailun pääpalkinnon balettiosuudessa. Tuomaristossa oli mm. alan arvostettu grand old lady Raija Lehmussaari. Kaunis kiitos kaikille osallistujille ja hurrrjat onnittelut Oonalle ja Sagalle! Meidän koulu jakoi myös yhden kannustuspalkinnon parhaalle balettinumerolle. Valitsimme yhdessä tyttöjen kanssa Isabelle Vikmanin esittämän Amorin variaation.

13.10. Oona M. työskenteli koulussamme “Indonesialaisen lastenkodin” hyväksi.

Tapahtumia kaudella 2014-2015:

1.-5.6. pidettiin Ba3-4 ja Ba5-6 ryhmille Giselle-kesäkurssi Aita Vuolannon johdolla. Osanotto oli ilahduttavan runsas!

26.5. esitettiin Peukalo-Liisa viimeisen kerran Kauniaisten Uudessa Paviljongissa. Katsomo oli täynnä pieniä päiväkotilaisia ja koululaisia.

24.5. osallistuimme kuuden tytön voimin Hämeenlinnan SibDance-tapahtumaan. Oona, Anna, Saga, Vilma, Eeva ja Blanka esittivät upeasti Aita Vuolannon koreografian “Oriental Procession” Sibeliuksen samannimiseen kappaleeseen.

16.-17.5. Aita Vuolannon valmistama Peukalo-Liisa esitettiin neljä kertaa Kannusalissa täysille katsomoille.

26.4. Leppäkerttujen tanssi valittiin tanssioppilaitosten BalettiPalettiin. Oona M. ja Saga S. saivat esiintyä Kansallisoopperan suurella näyttämöllä. Tunnelma oli upea!

Viikoilla 49-50 pidettiin opetustunneilla avoimet ovet.

23.11. tanssittiin “Liljankukat” ja “Espanjalaiset Ruusut” Karatalolla Estradan 10-vuotisjuhlassa.

20.11. Espoon Seudun Kulttuurisäätiön vuosijuhlassa Kauniaisten Uudella Paviljongilla tanssi yhdeksän ihastuttavaa Liljankukkaa ja kaksi upeaa Espanjalaista Ruusua! Kiitos taidokkaista tansseista, tytöt!

3.-8.11. Ida S. tutustui työelämään (TET) koulussamme.

15.10. Annika S. työskenteli koulussamme “Lastensairaala 2017” -projektin hyväksi.

Tapahtumia kaudella 2013-2014:

13.-15.6. vietimme Kääpiöiden kanssa tanssintäyteisen viikonlopun Tampereella SottiisiMoves-tapahtumassa, mutta eihän me Särkänniemeäkään väliin jätetty.

2.-6.6. pidettiin Peukaloliisa-kesäkurssi Aita Vuolannon johdolla. Osanotto oli ilahduttavan runsas!

16.5. Lumikki  esitettiin kaksi kertaa Karatalolla. Aamulla tanssittiin koululaisille KULPS! esityksen merkeissä ja illalla saatiin nauttia täpötäydestä katsomosta.

10.5. vierailimme Paraisilla Lumikki-baletin kanssa.

3.-4.5. Lumikki-baletti esitettiin kolme kertaa upeassa Martinus-konserttisalissa.

23.3. osallistuimme Loistefestareille Kääpiöiden, Joutsenten ja Itämaisella tansseilla. Kääpiöt valittiin jatkamaan valtakunnalliseen Sottiisi Moves -tapahtumaan.

14.12. pidettiin neljä salijuhlaa Karatalolla Tanssisikermän merkeissä. Kaikki tasoryhmät esiintyivät juhlassa.

1.12. tanssittiin Joutsenia ja Itämaista Estradan tanssijuhlassa Karatalolla.

14.11. Kääpiöt ja neljä Tarantella-tyttöä esiintyivät Laureassa Espoon Seudun Kulttuurisäätiön vuosijuhlassa.

3.11. koulustamme osallistui 13 tanssijaa Paraisten Dancestation-tapahtumaan.”Kääpiöiden” (Annika Schnur, Vilma Salomaa, Eeva Vilminko, Anna Volanen, Sinna Tunnela, Amanda Vähäkuopus ja Daniela McCarthy) tanssi palkittiin! “Tarantellan” esittäjät tanssivat myös mallikkaasti. Balettisarjassa oli 13 tanssinumeroa. KIITOS TYTÖILLE!

Tapahtumia kaudella 2012-2013:

29.6. Annika, Venla, Minnis ja Kirsikka esiintyivät hääjuhlassa Klippanilla.

10.-14.6. pidettiin kesäkurssi Ba3-6 tasoille Karatalolla Kirsi Aromaan johdolla.

18.-19.5. jatkettiin 30-vuotisjuhlia ja esitettiin “Lumikki ja seitsemän kääpiötä” Kannusalissa kolme kertaa.

2.5. Baletti 5 ja 6 ryhmien kymmenen tyttöä ilahduttivat senioreiden kevätjuhlassa Mäkkylän palvelutalolla esittämällä kolme karakteritanssia.

1.-2.3. kauden aikana valmistunut uusi baletti “Lumikki ja seitsemän kääpiötä” esitettiin balettikoulun 30-vuotisjuhlan kunniaksi Sellosalissa neljä kertaa. Mukana oli 10-henkinen orkesteri.

15.11. esitimme pienet makupalat Lumikista, “Kultahiput” ja “Venäläinen”, Kirkkonummen kunnantalolla Espoonseudun kulttuurisäätiön apurahojen jakotilaisuudessa.

17.10. kahdekasan tyttöä esitti “Joutsenet” Paasitornissa Valtakunnallisilla Neuvolapäivillä. Yleisöä oli yli 600 henkeä.

 

Vierailevana opettajana ja koreografina kauden aikana toimii Aita Vuolanto.

Vietämme koulun 30-vuotisjuhlaa “Lumikki ja seitsemän kääpiötä” tanssisadun merkeissä.

Tapahtumia kaudella 2011-2012:

11.-15.6. pidettiin kesäkurssi Karatalolla. Osallistujia oli Ba3-6 ryhmistä 35 ja vetäjinä toimivat Aita Vuolanto ja Heli.

13.-15.5. esitimme Ruma ankanpoikanen tanssisadun viisi kertaa Kannusalissa. Yksi näytöksistä oli osa KULPS! tarjotinta. Kahdeksasta koulusta osallistui yhteensä 11 luokkaa KULPS! näytökseen. Kaiken kaikkiaan katsojia näytöksissä oli noin 1250!

Kevätkaudella 2012 koreografi-tanssipedagogi Aita Vuolanto toimi vierailevana opettajana Ba5-6 ryhmälle.

6.11.2011 osallistuimme kahdeksan Joutsenen voimin Nordic Dance Station tapahtumaan Paraisilla. Saimme “hopeisen” kunniakirjan.

Käykääpä kurkkaamassa erästä blogia, jonka kirjoittaja näki ja koki baletin lumon ensimmäistä kertaa elämässään. Siinä on myös muutama kuva mukana ja kuvien alla vielä tekstiä.  http://metsansuloisinpaikka.blogspot.com

Ajankohtaista

Uudet oppilaat

Uudet oppilaat voivat tiedustella vapaita paikkoja ja ilmoittautua 25.5.2020 alkaen kaudelle 2020-2021. Syyskausi pyörähtää käyntiin 17.8.2020. Tervetuloa vanhat ja uudet oppilaat!

lue lisää

KIITOS!

Haastava kevätkausi päättyy 23.5.2020. Suuri kiitos oppilaille ja vanhemmille, kun jaksoitte ponnistella ansiokkaasti etätuntien kanssa! Syyskausi pyörähtää käyntiin 17.8.2020. Ba6 ryhmälle tiedotetaan myöhemmin alkamisajankohta. Ihania kesäpäiviä teille...

lue lisää

Ajankohtaista

Uudet oppilaat

Uudet oppilaat voivat tiedustella vapaita paikkoja ja ilmoittautua 25.5.2020 alkaen kaudelle 2020-2021. Syyskausi pyörähtää käyntiin 17.8.2020. Tervetuloa vanhat ja uudet oppilaat!

lue lisää

KIITOS!

Haastava kevätkausi päättyy 23.5.2020. Suuri kiitos oppilaille ja vanhemmille, kun jaksoitte ponnistella ansiokkaasti etätuntien kanssa! Syyskausi pyörähtää käyntiin 17.8.2020. Ba6 ryhmälle tiedotetaan myöhemmin alkamisajankohta. Ihania kesäpäiviä teille...

lue lisää